avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 677 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu fara plata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu fara plata

este legal sa iei concediu fara plata astfel; ianuarie lucreaza februarie concediu fara plata martie lucreaza aprilie din nou concediu fara plata si tot asa timp de cateva luni
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:20, 5 Martie 2012
@ Fekker Ana

CFP se acorda in baza unei cereri a salariaului ... angajatorul nu poate dispune unilateral o astfel de masura... Conform art.54 C.mun., suspendarea contractului individual de muncă în cazul concediilor fără plată pentru studii sau pentru interese personale a fost prevazută de legiuitor ca operând prin acordul părţilor.

CFP afecteaza vechimea in munca, stagiu de cotizare la pensie, la somaj , acordarea indemnizatiei pentru cresterea copilului .. pe perioada CFP salariatul nu este asigurat in sistemul de sanatate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu fara plata alexandrapopescu alexandrapopescu daca am intrat in concediu fara plata timp de 15 zile,mi-a fost intrerupt contractul de munca??adik daca as fi nevoita sa intru in somaj sau sa primesc ... (vezi toată discuția)
Legalitate - ilegalitate tincaflavius909 tincaflavius909 Buna ziua! Sunt angajat in cadrul unei firme de paza si protectie de 11 luni si am functia de sef de tura.Azi in data de 23.02.2012 mi-am dat demisia din ... (vezi toată discuția)
Contract de munca intrerupt 5 zile anusca_tc anusca_tc buna ziua, va rog sa imi spuneti care sunt consecintele in cazul intreruperii contractului de munca timp de 5 zile. lucrez la o societate in care pentru luna ... (vezi toată discuția)