avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 432 soluții astăzi

Miercuri, 21 mai, are loc evenimentul: Angajarea străinilor în România - Recomandări practice și lecții utile pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu fara plata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu fara plata

este legal sa iei concediu fara plata astfel; ianuarie lucreaza februarie concediu fara plata martie lucreaza aprilie din nou concediu fara plata si tot asa timp de cateva luni
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:20, 5 Martie 2012
@ Fekker Ana

CFP se acorda in baza unei cereri a salariaului ... angajatorul nu poate dispune unilateral o astfel de masura... Conform art.54 C.mun., suspendarea contractului individual de muncă în cazul concediilor fără plată pentru studii sau pentru interese personale a fost prevazută de legiuitor ca operând prin acordul părţilor.

CFP afecteaza vechimea in munca, stagiu de cotizare la pensie, la somaj , acordarea indemnizatiei pentru cresterea copilului .. pe perioada CFP salariatul nu este asigurat in sistemul de sanatate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu fara plata alexandrapopescu alexandrapopescu daca am intrat in concediu fara plata timp de 15 zile,mi-a fost intrerupt contractul de munca??adik daca as fi nevoita sa intru in somaj sau sa primesc ... (vezi toată discuția)
Concediu fara plata Catalina2000 Catalina2000 Buna ziua, Daca soliciti concediu fara plata pentru o luna-doua luni de zile, ti se suspenda in mod obligatoriu contractul de munca pe acea perioada? (vezi toată discuția)
Legalitate - ilegalitate tincaflavius909 tincaflavius909 Buna ziua! Sunt angajat in cadrul unei firme de paza si protectie de 11 luni si am functia de sef de tura.Azi in data de 23.02.2012 mi-am dat demisia din ... (vezi toată discuția)