avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1013 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Lege nr.150/2004 privind siguranta alimentelor ( ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Lege nr.150/2004 privind siguranta alimentelor ( Monitorul Oficial nr.462 din 24 mai 2004 )

ma poate ajuta cineva cu exemple de amendamente pe care le putem propune la aceasta lege? #-o am ca tema la facultate ..multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: BX , utilizator 10:54, 9 Iulie 2010
Interzicerea pe teritoriul Romaniei a cultivarii organismelor modificate genetic si a comercializarii acestora.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Limitatii si diferente la marci inregistrate in romania vs international lafortune lafortune Am si eu un exemplu concret cu privire la o marca inregistrata in Romania. Stie cineva care sunt limitatiile? Ma refer in mod concret in limbaj normal si nu ... (vezi toată discuția)
Inițiativă cetățenească la nivel de consiliu local Zerrro Zerrro Bună ziua, Aș avea 2 intrebări pentru dumneavoastră. În primul rând dacă este de competența consiliului local al unui oraș aprobarea unei legi de ... (vezi toată discuția)
Drepturile cetatenilor non ue pe teritoriul romaniei! Denisaluca Denisaluca Caut si nu gasesc o lege , cu siguranta nu caut bine despre drepturile cetatenilor non-ue pe teritoriul Romaniei. Mai exact drepturile cetatenilor non -ue ... (vezi toată discuția)