avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 758 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Drepturile cetatenilor Non Ue pe teritoriul Romaniei!
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Drepturile cetatenilor Non Ue pe teritoriul Romaniei!

Caut si nu gasesc o lege , cu siguranta nu caut bine despre drepturile cetatenilor non-ue pe teritoriul Romaniei. Mai exact drepturile cetatenilor non -ue casatoriti cu cetateni romani privind legea invatamantului superior. Am citit legea invatamantului si nu am vazut sa se precizeze ceva. Cineva mi-a zis ca acestia ar putea plati aceeasi taxa la facultate pe care o platesc cetatenii romani. Ma poate ajuta cineva va rog cu o informatie?
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: eumarian , utilizator 01:09, 9 Iunie 2011
Vedeti Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 194/2002 privind regimul străinilor în România.
Multumesc mult pt raspuns!
Sunt taxe speciale (mai mari) pentru studentii extra-comunitari, in ideea de a nu le subventiona si acestora din bugetul public educatia, ba chiar a face un ce profit. Vedeti pe site-ul fiecarei universitati care sunt taxele de scolarizare pentru straini.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Studii universitare pe loc de buget ptr cetatean non-ue cu permis de sedere permanenta karinai karinai Are un cetatean non-UE cu permis de sedere permanenta in Romania, care a absolvit liceul in Romania si a obtinut diploma de bacalaureat aferenta, dreptul de a ... (vezi toată discuția)
Studii universitare pentru rezident roman la aceleasi taxe ca un cetatean roman Anda Mateiu Anda Mateiu Buna ziua! ca rog frumos daca ma puteti ajuta cu o informatie; sotul meu este rezident roman, avand carte de identitate pentru membrii familiei valabila pe 5 ... (vezi toată discuția)
Student cu taxa sau fara taxa Nelica Nelica As dori sa ma ajute cineva sa lamuresc o problema. LEGE nr. 441 din 18 iulie 2001 stabileste:\"Art. 1. - Institutiile de invatamant superior de stat sunt ... (vezi toată discuția)