avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 603 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Depunere acte admitere magistratura
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Depunere acte admitere magistratura

Buna ziua,

1. Conform cerintei Institutului, incerc sa legalizez copia de pe actul de identitate de 2 zile!!!!!X-( Exista in Bucurestiul asta un notar capabil sa faca acest lucru?? sau nu este legal??? Pentru ca in zona 13 Septembrie, nici unul NU LEGALIZEAZA asa ceva!!!! Poate sa-mi spuna cineva unde a reusit??? :(

si

2. Mai sunt valabile actele legalizate in 2006 (diploma, certif. nastere)? Poate reusesc totusi sa ma inscriu in timp util...

Va multumesc pentru raspuns
Cel mai recent răspuns: dricaru2 , utilizator 12:17, 18 Iulie 2007

Scuze alinalove, m-am exprimat eu gresit, am fost cu cartea de identitate la 3 notariate (mie imi trebuie copia legalizata), si au refuzat, au spus ca ei nu au legalizat pana acum carti de identitate, si au intrebat: "cine cere aberatia asta?" R: " Institutul de Magistratura".

Gavril, multumesc de informatie, am reusit in cele din urma, azi la prima ora, #-o, dar este gata abia maine dimineata ! X-(


F.ciudat, :Ocopiile astea legalizare sunt cerute si la barou si la admiterea la facultati nu numai la inm, ar trebui sa fie super obisnuiti cu asa ceva. Halal notariate.
Dar...,ma rog, suntem in Romania ,nu ma mai mira nimic.
Bine ca ai reusit pana la urma.Spor la invatat.pa.
Ultima modificare: Miercuri, 18 Iulie 2007
IANCU ALINA, Avocat
Da

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legalizare pasaport si carte de identitate Anna2020 Anna2020 Cum pot obtine o copie legalizata/apostilare a pasaportului si a cartii de identitate? Sunt pe cale de a ma alatura unei fundatii din afara Romaniei, impreuna ... (vezi toată discuția)
Pot legaliza o copie a cartii de identitate in lipsa titularului? Roxana 73 Roxana 73 As putea face o copie lagalizata a cartii de identitate a nepoatei mele din Italia in absenta ei? Mentionez ca ii este necesara pentru eliberarea unei ... (vezi toată discuția)
Legalizare carte identitate - exista asa ceva? costica ionescu costica ionescu Pentru emigrare in Canada, catrea de identitate si cazierul judiciar trebuiesc legalizate? (vezi toată discuția)