avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 662 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Valabilitate contract
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Valabilitate contract

Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la intrebarea: este valabil un contract atunci cand, la o data ulterioara celei la care s-a incheiat contractul, se constata ca una dintre parti isi incetase activitatea sub numele inscris in contraact cu mult inainte de data semnarii contractului, dar care pe perioada derularii contractului isi desfasura activitatea sub un alt nume?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: dbalaita , utilizator 10:38, 9 Iulie 2010
~ Conținut șters la cerere ~
Se poate, in acest caz, invoca nulitatea absoluta a contractului?
Va multumesc!
Se poate invoca. Cu conditia ca firma in cauza sa nu fi functionat legal la data incheierii contractului, respectiv sa fie radiata de la ORC.
Va multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Semnare contract de munca si vreau sa renunt man67 man67 Am semnat un contract de munca si va fi inscris la ITM pe 1 03 2015, vreau sa renunt, am primit o oferta mai buna.Se poate sau am repercursiuni si cum e bine ... (vezi toată discuția)
Autoritatea lucrului judecat? ContSters40598 ContSters40598 In primul dosar societatea com. a investit instanta Tribunalului pentru litigii de munca cu o actiune privind constatarea nulitatii CIM pentru lipsa ... (vezi toată discuția)
Contract de munca neonorat Bora Irina Bora Irina Vă rog să mă ajutaţi în următoarea situaţie: am încheiat un CIM acum 4 zile, l-am înregistrat în REVISAL şi l-am transmis, urmând ca viitorul ... (vezi toată discuția)