avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 872 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... granituire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

granituire

1.pentru delimitarea unei proprietati am angajat un expert tehnic judicar de pe langa judecatoria cluj. exista o stare conflictula intre mine si vecin. pentru a efectua masuratorile trebuie sa trec si pe proprietatea lui pentru ca eu i-am cedat terenul fiind rude fara nici un ban....am extras cf si terenul este intabulat, si al meu si al lui. doresc sa stiu daca am dreptul sa trec pe terenul lui pentru a delimita terenul meu in vederea constructiei unui gard si daca este suficient expertul tehnic judiciar in vederea delimitarii, fiind foarte agresiv,deocamdata verbal.
2. tot in aceeasi cauza , am avut un proces pe durata a 2 ani in vederea stabilirii caii de acces la proprietate, care prevedea constructia unui pod. eu am asteptat sentinta , iar el construieste podul inainte de a se pronunta sentinta, iar acum s-a ajuns la injurii si amenintari si interdicita de a folosi si eu podul
este poate amuzanta situatia , dar omul e dus cu pluta si are si timp suficient , iar eu ma simt stransa cu usa, timpul trece, nu am cum sa ajung la proprietate si casa a inceput sa se deterioreze, sa se sparga acoperisul si cade chiar zidaria.
cine imi va plati pagubele????
3 aceeasi persoana cu timp liber la dispozitie, cedeaza dreptul sau de mostenire , printr-un contract v-c in biroul avocatial, in prezenta martorilor (2 din care 1 decedat in prezent) in favoarea sorei lui.
din neatentie sora, neavand ochelarii iese din cabinet cu un exemplar nesemnat, el insusindu-si ambele exemplare semnate. am reusit sa obtin de la avocatul care a redactat contractul, o semnatura si citeva randuri prin care recunoaste redactearea contractului si imputernicirea in baza careia s-a facut aceasta.credeti ce este suficient sa ma prezint in instanta cu acest c-v semnat de avocat ? este valabil ca proba?
fiind foarte ocupata nu prea am timp sa ma ocup de timpeniile acestui individ si poate ma intelegeti si ma indrumati sa gasesc o cale in rezolvarea a cestora. cu multe multumiri!
Ultima modificare: Vineri, 9 Iulie 2010
Amalia Dinu, Contabil
Cel mai recent răspuns: ContSters122901 , utilizator 13:49, 9 Iulie 2010
Delimitarea unei proprietati doar cu actele de proprietate pe care nu le inteleg la fel - si masuratori - este benefica unor persopane care nu se gasesc in stare conflctuala asa cum dvs. spuneti. O sentinta data de instanta, de granituire sau eventual iesire din indiviziune , este cea care va linisti spiritele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eroare de calcul a suprafetei Marius Rujan Marius Rujan Tema se prezinta in urmatorul mod: -sotul moare in 1994; -sotia, cele 2 fete majore, impart o locuinta, cu terenul aferent, de comun acord; -sotia si una ... (vezi toată discuția)
Separare proprietate conform actului Marius58 Marius58 Buna ziua! Suntem doi frati care locuim in aceeasi curte dar de o luna avem fiecare act de proprietate pe casa si teren. Cui revine datoria sa ne masoare ... (vezi toată discuția)
Delimitare drum de servitute artemys artemys Buna ziua, Va rog sa ma ajutati si pe mine intr-o problema legata de un drum de servitute. Am o constructie, proprietate personala, accesul la sosea ... (vezi toată discuția)