avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 234 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... termen eliberare imobil
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

termen eliberare imobil

am achizionat de curand un apartament .in momentul precontractului vanzatorul a cerut un termen de 30 de zile pt a elibera imobilul.
la 2 saptamani dupa incheierea precontractului i s-a dat si restul de bani
care este termenul de eliberare conform legii ?
sau daca a cerut termen de 30zile ce data se ia in considerare data semnarii promisiunii de vanzare sau data actului final ?
Cel mai recent răspuns: elenas68 , utilizator 17:36, 9 Iulie 2010
Nu exista un termen legal pentru eliberarea imobilului. Acest termen se stabileste de comun acord intre vanzator si cumparator.
De regula termenul de 30 de la data semnarii contractului de vanzare cumparare este cel agreat de majoritatea partilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cand trebuie vanzatorul sa elibereze un imobil de bunuri? seldom seldom Buna ziua, Sunt in procesul de a-mi cumpara o casa si am incheiat deja o Promisiune bilaterala de vanzare-cumparare cu promitentii-vanzatori. In ... (vezi toată discuția)
Cumpărare imobil prin credit ipotecar. În cazul în care în contractul de vânzare-cumpărare nu se stabilește altfel, predarea apartamentului trebuie făcută la data plății? Uleșan.Eniko Uleșan.Eniko Bună ziua! În data de 28.09.2018 am semnat împreună cu soțul un antecontract de vânzare-cumpărare, în fața notarului, obiectul fiind un apartament, ... (vezi toată discuția)
Buna seara as dori sa stiu daca, in cazul cumpararii unui apartament, ... danadani danadani Buna seara As dori sa stiu daca, in cazul cumpararii unui apartament, exista un termen de eliberare legala a apartamentului de 30 de zile sau acest termen ... (vezi toată discuția)