buna ziua am niste nelamuriri sunt in demararea unei societati am depus actele pentru inregistrare.Dupa ce obtin actul de inregistrare ce pasi trebuie sa urmez si la ce institiuti mai trebuie sa ma prezint.si ce acte ,taxe imi mai trebuiesc
codul caen 5040 si 5190 pot face activitate (mentionez ca am sediul firmei la apartament)
va multumesc
Atunci, cand deschizi punctul de lucru le autorizezi si acolo. E evident ca nu poti face comert cu ridicata sau cu amanuntul din apartament. Esti in legalitate.:)
mersi remm deci chiar daca sunt autorizate la sediul din apartament nu pot sa desfasor activitate decat atunci cand imi voi deschide sediu secundar?Am inteles eu bine ?
Desi, din punctul meu de vedere ar fi trebuit sa ai sediu fara activitate pana iti deschideai un punct de lucru. Pana atunci puteai sa faci vanzare prin posta, autorizandu-te pentru activitate desfasurata la terti. Dar, daca judecatorul de la registru a vazut ca ai sediul in apartament si ti-a admis cererea....;) Poate mai vin si alte sugestii...