buna ziua am niste nelamuriri sunt in demararea unei societati am depus actele pentru inregistrare.Dupa ce obtin actul de inregistrare ce pasi trebuie sa urmez si la ce institiuti mai trebuie sa ma prezint.si ce acte ,taxe imi mai trebuiesc
codul caen 5040 si 5190 pot face activitate (mentionez ca am sediul firmei la apartament)
va multumesc
Activiatatea de import-export nu mai exista in CAEN. Importul sau exportul se realizeaza in baza autorizarii de comert. Spre ex. daca esti autorizat in comert cu autovehicole poti sa faci si import de autovehicule.
la codul5040 nu am scris import export (si chiar am nevoie sa fac import export)sa inteleg ca daca acum numai scrie in codul Caen pot face import export .Doamna de la camera de comert care mia facut actul constructiv mia pus la codul5190 import export si mia zis ca pot aduce piese din afara
5190-comert cu ridicata al altor produse
Buna ziua tuturor! Codul caen 5040 este cumva adecvat si pentru infiintarea unui magazin virtual? Intreb asta intrucat vreau sa-mi deschid unul si nu cunosc nici etapele constituirii si nici actele si pasii necesari, dar stiu din auzite, precum si din alte lecturi ca la Registrul Comertului treebuie precizat clar codul caen al activitatii principale. Multumesc pentru eventualele raspunsuri si scuze daca sunt cumva ,,off-topic" (azi postez pt prima data in viata mea)!