avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 960 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... modalitate preluare atributii in urma reorganizarii
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

modalitate preluare atributii in urma reorganizarii

Cum se preiau atributiile posturilor desfiintate in urma reorganizarii institutiei ?
Se pot schimba si denumirile posturilor pt personalul contractual?
Cel mai recent răspuns: pasaportista , utilizator 19:38, 12 Iulie 2010
prin dispozitie/ordin/decizie de delegare de atributii, si completarea lor, in fisa postului.:)
mihaicalinescu2005 a scris:
prin dispozitie/ordin/decizie de delegare de atributii, si completarea lor, in fisa postului.:)

Cum credeti ca se vor face aceste delegari? Vedeti posibila delegarea de atributii specifice unui post (functie publica) de la serviciul "Comunicare si relatii cu publicul" unui consilier juridic sau unui auditor, de exemplu?

Chiar ma intereseaza ce se intampla la nivel local, la nivel central inca nu exista criterii.
aaaa, pey, e simplu : ne confruntam cu legi noi/date de boi, asa ca, e logic...lipsesc elemente esentiale.
asa ca, se va merge pe art. 45 din legea nr.188/1999, si la care-s mai fraieri si nu le ataca in contencios...va merje.
daca e sa ma intrebati pe mine, nu se poate ca un consilier juridic sau auditor, sa faca pe prostu la relatii cu publicul.... dar, gradina e mare... :)
Nici macar cu legi nu ne confruntam. Daca ar fi un act normativ, ar fi altceva. Un criteriu important, stabilit dupa urechea sa stanga de o minte "luminata" rau este: nu se reduc posturile a caror ocupare presupune sa ai studii superioare.

De parca intr-o institutie nu este nevoie de un electrician si de toti cei de la "Serviciul administrativ", ca sa dau numai un exemplu. Aberatii, ce pot sa spun!
D.soara Gabriela,mare dreptate aveti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Clarificare definire post unic oug 115/2023 Ursu Iulian Ursu Iulian Buna ziua. Rog sa ma ajutati cu o clarificare pentru definirea unui post ca post unic. Prin art. VII din OUG 115/2023 citim: (2) În sensul prezentei ... (vezi toată discuția)
Delegare atributii secretar ContSters135086 ContSters135086 buna seara, va rog sa ma ajutati cu doua raspunsuri: 1.sunt incadrata ca referent, grad superior, tr.1, este legal sa-mi fie delegate atributii secrerarului ... (vezi toată discuția)
Restructurare din motive de razbunare catalina dumitru catalina dumitru am si eu o mare problema.lucrez la o primarie, am primit numarul de posturi pe care ar trebui sa-l aiba aparatul de specialitate al primarului, acesta fiind de ... (vezi toată discuția)