avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... plangere
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

plangere

mai devreme v-am spus ca am facut plangere penala impotriva sotului cu care sunt in divort ca mi-a furat pasaportul.

Politistul mi-a adus pasaportul la usa si mi-a inapoiat plangerea spunandu-mi, citez:" ca pot sa sterg cu ea undeva".

Atunci l-am intrebat de ce mi-a inapoiat plangerea pt ca nu vreau sa mi-o retrag chiar daca mi s-a inapoiat pasaportul, fapta ramane.

Politistul mi-a ras in nas spunandu-mi ca nu mai este furt din moment ce mi-a inapoiat pasaportul.
Intrebarea mea este ce mai pot face acum, ca daca ma duc din nou la aceeasi politie, mai mult ca sigur ca voi fi ridicularizata.

Va rog sa ma sfatuiti ce sa fac: ma duc inapoi la aceeasi politie, pot sa ma duc la Parchet sau pot face direct actiune in justitie.

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dutescu , Avocat 23:49, 9 Iulie 2010
Militianul nu s-a comportat corespunzator. Nu se intelege de ce v-a dat plangerea. Aceasta trebuia sa fie intr-un dosar la politie.

Ce conteaza ca veti fi "ridicularizata"?
Faceti plangere la procuror impotriva militianului si alta plangere penala impotriva sotului, daca asta va doriti. Chiar daca s-a reparat prejudiciul, fapta subzista.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere penala ionescu.cristina ionescu.cristina Buna ziua, Va rog frumos explicati-mai si mie ceva. Am facut plangere penala impotriva sotului cu care ma aflu in divort care mi-a furat bunuri din casa si ... (vezi toată discuția)
Plangere penala ionescu.cristina ionescu.cristina Buna ziua, Am facut o plangere penala impotriva sotului cu care ma aflu in divort pentru furtul unor bunuri proprietate comune dai in mod special pentru ... (vezi toată discuția)
Acuzatie de furt , ce se poate intampla mai departe? Ionut1990 Ionut1990 Salut , am si eu o problema , acum aprox 3 luni eu cu 2 prieteni am furat un cort de la un camping din mamaia care apartinea unor belgieni , cand am facut ... (vezi toată discuția)