avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 774 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... apostilare adeverinta vechime in munca
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

apostilare adeverinta vechime in munca

Buna ziua
S-a mai lovit cineva de o apostilare a unei adeverinte de vechime in munca vizata de CNPAS?
Cum se obtine ? Cine o elibereaza??
Cel mai recent răspuns: euella2010 , utilizator 11:00, 17 Iulie 2011
Angajatorul , la solicitarea scrisa a dvs, este obligat sa va elibereze adeverinta de vechime pentru perioada efectiv lucrata la acesta.
Buna
Nu te chinui cu apostilari inutile fiindca inafara ca sa te angajezi nu ti se cere asa ceva ...conteaza doar experineta pe care o ai si referinte...Nu stiu in ce tara vrei sa pleci dar nu cheltui bani degeaba .Eu stau cu maldar de documente traduse si apostilate si nu mi -au folosit.Nici macar diplomele de facultate sau de cursuri.
Succes
Buna Euella2010,

Vreau sa plec in Germania.Am inteles ca trebuie apostilate: cartea de munca cu adeverinta de vechime in munca,diploma de licenta si certificatul de nastere.Trebuie cumva si cazier?

Multumesc mult pentru informatii.Mult succes si tie!

Numai bine!
Nicoleta D.
Cazierul este valabil 6 luni dar oricum ei iti vor face altul depinde unde te angajezi E bine sa-l faci si sa l apostilezi ...sotul meu care lucreaza in azile in anglia il face la angajare insa conteaza ff mult referintele de la angajatorii anteriori... e bine sa ti traduci si apostilezi toate actele de indentitate nu se stie la ce ti vor folosi insa vechimea in munca nu stiu ce sa ti spun...am auzit ca ptr doctori e valabila adeverinta asta ! Stiu pe cineva care e doctor in Germania si a umblat mult dupa acte prin romania parca si dupa vechimea asta .
Eu mi am scos adeverinte de la angajatorii mei dar se apostileaza numai anumite acte nu orice ...apoi s emai pûn apostile care legalizeaza traducerile.
Cam atit pot sa ti spun !Succes

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carte de munca alinaion82 alinaion82 Buna ziua! Am si eu o nelamurire. Avem o persoana care a fost angajata pana in luna iunie in cadrul societatii noastre, dar cartea de munca a tinut-o aks. ... (vezi toată discuția)
Recunoastere titlu doctor luat in ce inainte de aderarea romaniei Cristian_Nicolae Cristian_Nicolae Subiect: - persoana care are titlul de doctor emis de o universitate din Anglia dar inainte de aderarea Romaniei la CE, are problema ca NU I SE RECUNOASTE / ... (vezi toată discuția)
Carte de munca pierduta raztud raztud Buna ziua Zilele trecute am pierdut (mi-a fost furata o geanta cu acte) cartea de munca. Am fost la ITM si mi-a spus sa duc \"adeverinte cu vechimea\" la noul ... (vezi toată discuția)