Dupa parerea mea e o cacealma.De ce?Pentru ca daca se imparte la nr. de locuitori pe serviciu unui lucrator nu-i mai revin 6.5oo de locuitori ci dublu.Adica,orasul nostru are 42 .000 de locuitori,impartiti la 6.500 ,inseamna ca la Serviciul de evidenta ,care este compus din biroul de stare civila si biroul de evidenta,doua activitati distincte,pe care nu le poti face impreuna(*asta ar putea duce la fraude imense-cum am o persoana si o iau de la nastere pana la eliberarea buletinului???*),media este la 6,46,hai sa zicem 7 persoane.
Aceste 7 persoane se impart in doua,pentru ca sunt doua birouri separate,cu o activitate diferita,adica vor fi 3 pe evidenta si 4 pe stare civila,sau invers.La o matematica simpla inseamna ca automat 1 salariat de evidenta deserveste 14.000 de locuitori,respectiv cel de stare civila 10.500 de locuitori.(in conditiile in care salariatul merge la serviciu si sambata si duminica pentru ca unul moare , altul se casatoreste,etc). Atunci cum ramane cu sintagma,,la 6.500 de locuitori un salariat ?,,Si se mai cere seriozitate,rapiditate si calitate a lucrarilor???Sa fim seriosi. Va intreb ,cu drepturile mele de salariat stresat,pentru ca am sa devin stresat rau,cum ramane?
Cel mai recent răspuns:
pasaportista , utilizator
10:08, 11 Iulie 2010