avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1078 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Cum sa deservesc 24.560 de persoane singura?
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Cum sa deservesc 24.560 de persoane singura?

Astazi,marti 13,am primit vestea ca in conformitate cu OUG 63/2010,colegii mei au fost redistribuiti ,iar eu v-a trebui sa deservesc 24.560 de locuitori singura.Pe serviciu am fost impartiti 4 ,dar 3 la evidenta si 1,adica eu,pe stare civila.In concluzie in timp ce colegii mei sunt 3 eu ,doar una.Se poate,este legal,ca eu sa raman cu un oras intreg ,ma refer la volumul de lucru, la nasteri,casatorii,decese,etc.Cum cred guvernantii ca am sa ma descurc?Oare pot actiona institutia in judecata?
Puteti ataca decizia prin care s-a dispus redistribuirea dvs.
E drept insa si ca poate acel servici, la starea civila, poate din punctul lor de vedere nu prezinta un volum asa de mare de lucru astfel incat sa fie necesar mai mult de o persoana....Ne gandim putin si ca nasterile s-au imputinat, casatorii ...acum pe vara mai multe ca in rest...la decese e mai mult de munca ...ca moare lumea pe capete). Singura solutie este sa va rugati sa nu-i apuce pe toti odata.(glumesc acum insa va cred ca va apuca disperarea).
Intrebarea dvs. privind parerea guvernantilor...cred ca e retorica...chiar credeti ca le pasa?
Ultima modificare: Marți, 13 Iulie 2010
Mihaela Hornea, Avocat
Multumesc!Puteti sa-mi spuneti si baza legala de atac?
Legea nr. 168/1999 privind solutionarea conflictelor de munca, cu modificarile si completarile ulterioare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restructurare evidenta persoanelor ºi starea civila. giordano giordano #-oStimati colegi, cu og 63 nu se mai intelege nimic, din ultima radiograma depabdep rezulta: ... s-au facut unele precizari referitoare la: ,, dimensionarea ... (vezi toată discuția)
Restructurare oug 63/2010 evidenta persoanelor ContSters157567 ContSters157567 Potrivit og 63/2010 servicile de evidenţă a persoanelor deservesc un numar de persoane ex. serviciul unde lucrez eu deserveste o populaţie activă de 105 ... (vezi toată discuția)
Sporul de conducere pasaportista pasaportista Sunt intr-o mare dilema.Pana la aparitia OUG 63/2010 eram sef de birou serviciul public comunitar de evidenta a persoanelor.Acum dupa ce ne restructureaza si ... (vezi toată discuția)