avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1115 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Concurs functii publice
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Concurs functii publice

Bună ziua! As dori lamuriri referitoare la demararea procedurii de concurs pentru functii publice, dupa obtinerea avizului de la ANFP.
In momentul de fata s-a obtinut avizul de suplimentare a organigramei cu posturile respective de la Prefectură. Mentionez ca posturile sunt functii publice in cadrul SPCLEP.Multumesc!
Cel mai recent răspuns: aleko27 , utilizator 18:55, 4 Februarie 2013
Cum ati reusit suplimentarea posturilor la SPCLEP, tinand cont de OG 63/2010? Am dori si noi sa facem demersuri in acest sens. Poate ne spuneti care sunt pasii de urmat. Multumesc!
In 2011 au aparut norme interne care prevad ca la fiecare 6.500 locuitori sa fie cate un angajat. Avand in vedere ca unui astfel de servicii sunt arondate mai multe localitati se poate obtine suplimentarea de posturi .
Bun, si daca serviciul nu are arondate alte localitati? Sa fim seriosi legiuitorul cand a scris 1 functionar la 6500 de persoane cred ca a omis un lucru important si anume acela ca lucratorul care deserveste populatia pe stare civila nu poate sa o faca si pe evidenta persoanelor. De aici si marea nebunie in sistemul de evidenta, compus din 2 compartimente stare civila si evidenta persoanelor, lume multa, volum mare de lucru si functionari putini. Va dati seama la un oras de 27000 de locuitori 2 functionari pe evidenta, iar ceilalti 2 pe stare civila, e cumplit.
Ultima modificare: Sâmbătă, 2 Februarie 2013
Justitiarul711, utilizator
Eu am spus situatia reala la o populatie arondata de 36.000 locuitori, inca un angajat in plus. Se poate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restructurare oug 63/2010 evidenta persoanelor ContSters157567 ContSters157567 Potrivit og 63/2010 servicile de evidenţă a persoanelor deservesc un numar de persoane ex. serviciul unde lucrez eu deserveste o populaţie activă de 105 ... (vezi toată discuția)
Restructurare evidenta persoanelor ºi starea civila. giordano giordano #-oStimati colegi, cu og 63 nu se mai intelege nimic, din ultima radiograma depabdep rezulta: ... s-au facut unele precizari referitoare la: ,, dimensionarea ... (vezi toată discuția)
Angajare functionar conform legii 130/2011 cotiso_bv cotiso_bv -se poate organiza concurs pt. ocuparea locurilor ramase vacante la serviciile de evidentă a persoanei, în urma reorganizării facuta după ureche ... (vezi toată discuția)