avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 356 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... plata concediului de odihna in cazul concediului ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

plata concediului de odihna in cazul concediului prenatal

sunt cadru didactic-invatatoare , nu sunt platita la ore , ci la zile lucratoare, deoarece sunt calificata si titulara pe postul acesta, deci am contract pe perioada nedeterminata. Anul acesta am lucrat pana pe 10 mai 2010 ,cand mi-am luat concediu prenatal. In lunile iulie si august concediul prenatal si postnatal coincide cu cel de odihna. De la contabilitate mi s-a spus ca cel de odihna se anuleaza in favoarea celui prenatal.Cum pot beneficia de plata concediului de odihna in cazulmeu? Mentionez ca noi, cadrele didactice beneficiem de 62 de zile de concediu de odihna pe parcursul anului. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:51, 10 Iulie 2010
Nu aveti cum sa beneficiati de indemnizatia pentru CO si de plata concediului medical in acelasi timp ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna intrerupt de concediu postnatal... drepturi banesti ??? adina_1 adina_1 buna ziua! sunt cadru didactic titular iar pt anul şcolar 2008-2009 am satisfacut intreg stagiul de activitate in scoala, drept pentru care beneficiez conform ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna dupa cic anais76 anais76 Buna ziua, Sunt cadru didactic, pe 31/05/2017 ma intorc la munca, cand fiica mea implineste 1 an si 10 luni. Din 13/02/2015 am intrat in concediu de risc ... (vezi toată discuția)
Dreptul la concediu neefectuat EvaG EvaG Buna ziua. Am o nelamurire in privinta concediului neefectuat. In anul 2013 am avut 10 zile de concediu din cele 21. Pe 1Mai 2013 am plecat in prenatal ... (vezi toată discuția)