avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1033 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... chitanta de mana
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

chitanta de mana

Buna ziua!

Doresc si eu o lamurire, daca am cumparat in urma cu multi ani un imobil cu chitanta de mana si am pierdut chitanta mai pot obtine acte de proprietate?
Pot face dovada tranzactiei cu martorii si vanzatorii in instanta? Presupunand ca acestia sunt de buna credinta.

Va multumesc !!!
Cel mai recent răspuns: Camy 70 , utilizator 14:30, 11 Iulie 2010
in cazul antecontractului de vanzare cumparare indiferent de obiect nu este necesara forma autentica, un inscris sub semnatura privata este suficient.
mergeti pe jonctiunea posesiilor.
Buna ziua !

Un teren aflat in litigiu poate fi instrainat de catre primarie prin legea 15/2003 ??

Va multumesc !!!!!!!
Buna ziua !

Un teren aflat in litigiu poate fi instrainat de catre primarie prin legea 15/2003 ??

Va multumesc !!!!!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinerea actului de proprietate beneficiind de uzucapiune andrei calud andrei calud Buna ziua! In anul 1990 am cumparat o casa si un teren vis-a-vis de casa, cu chitanta de mana. In anul 2001 primaria a incadastrat terenul respectiv ... (vezi toată discuția)
Tranzactie teren agricol cu chitanta de mana topmasaj topmasaj Buna ziua! in 1991 mama a cumparat un teren agricol in baza unei chitante de mana cu 2 martori. in 2008 vanzatorul a dat o declaratie notariala prin care ... (vezi toată discuția)
Proprietate utagabitibi utagabitibi am luat un teren cu chitanta de mana iar cel de la care am cumparat nu au succesiune. terenul este trecut la rol la mama lor decedata inainte de 90. De unde ... (vezi toată discuția)