avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort-partaj
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort-partaj

Am 2 intrebari:

I.Este posibil ca in timpul divortului unul dintr-e soti sa ceara in instanta ca pana la finalizarea divortului celalalt sot sa nu mai locuiasca in acelas apartament?(bun comun) ? (pe motiv ca este violent si fura din casa)?

II. Sotii se inteleg ca salariul lui sa ramana pe card si sa se descurce cu veniturile ei pentru a renova apartamentul.....au strans 100 mil vechi ...sotia afla ca sotul ei are o amanta si vrea sa divorteze....banii aceia vor ramane doar ai lui?
instanta poate cere bancii respective ceva la mana din care sa rezulte ca aproape 1 an el nu a ridicat salariul?
Cel mai recent răspuns: FLORIN RADU , Avocat 16:53, 11 Iulie 2010
sa faca o cerere catre politie privind eliberarea de copii de pe acte (declaratii).
de asemenea, se pot obtine duplicate de pe certificatele medico-legale, de la serviciile de medicina legala care le-au eliberat. insa, cu siguranta au trecut cele 2 luni in care putea sa faca plangere penala. certificatele o sa o ajute doar intr-o mica masura, la partaj ...
Ultima modificare: Duminică, 11 Iulie 2010
FLORIN RADU, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nelamurire gogusem gogusem Sa incep cu o mica introducere...o familie care are 2 copii (baiat 19 ani si fata 17 ani). Tatal fiind foarte agresiv deobicei face scandal, ameninta, ... (vezi toată discuția)
Femeie agresata, doresc sa divortez, dar sotul nu este de acord davideloo608 davideloo608 aseara sotul meu m-a batut, dar pana dimineata au trecut cucuiele. am sunat la politie, dar el este linistit pt ca stie ca fara certificat medico legal nu ... (vezi toată discuția)
Violenta,divort,copil Costin85 Costin85 Buna ziua!Vreau sa ma ajutati va rog si pe mine cu parerile dumneavoastra.Am o sora care isi duce cu umilinta zilele langa sotul sau !Acesta a urmat o cale ... (vezi toată discuția)