avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Titlul de propietate cu semnul ?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Titlul de propietate cu semnul ?

Buna ziua¡sunt 4 ani de cand am cumparat un apartament de la un barbat,care in contractul de vanzare- cumparare el aparea propietar de drept casatorit cu..x.La semnarea actelor s-a prezentat decat el si a primit banii.Acum ma ameninta ca va anula contractul de vanzare-cumparare,deoarece sotia lui nu a fost prezenta si nu si-a dat acordul.Va rog sa-mi spuneti ce posibilitati am.multumesc
Cel mai recent răspuns: Camelya38 , utilizator 17:35, 11 Iulie 2010
Este incheiat la notariat? daca era casatorit cum a acceptat notarul sa va incheie un astfel de contract? Ati putea sa il dati judecata pentru "hotarare care tine loc de act de v-c", considerand eventual acel contract , o promisiune de vanzare-cumparare.
sa il dau in judecata pe vanzator ori pe notar?este incheiat la notariat.Dar se poate aduce ca dovada ca atat apartamentul care a fost bun comun cat si banii primiti din vanzarea lui din tot bun comun ,ei continuand sa fie casatoriti.Sau daca ea are ceva obiectii,sa le aive in cel priveste pe sot.El se poate face vinovat in instanta ?
pe vanzator. Dvs. nu trebuie sa mai platiti pretul si pentru sotie, dar faptul ca ea nu a semnat poate duce la anularea acelui contract. Trebuie sa va intariti dr. de proprietate luand si acordul ei. avand in vedere ca sotia nu va da acordul, trebuie sa luati o hotarare care tine loc de act de v-c. daca credeti ca ea va da acordul privind aceasta vanzare, puteti sa o notificati prin executorul judecatoresc sa se prezinte la notariat si prin act aditional sa declare ca este de acord cu aceasta vanzare.
In cazul in care ea nu va fi de acord,ce pot face?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, se poate vinde un apartament dacă pe contractul ... ADYN79 ADYN79 Bună ziua, Se poate vinde un apartament dacă pe contractul de vânzare este trecut doar soțul deși el a fost dobândit în timpul căsătoriei? Trebuie ... (vezi toată discuția)
Precontract vanzare-cumparare Iael Iael Daca la data cumpararii unui apartament , X era casatorita insa nu isi schimbase starea civila din buletin si prin urmare in act s-a specificat faptul ca X ... (vezi toată discuția)
Ce sanse am!!!urgent mihaieugen mihaieugen buna ziua vreau sa cumpar un apartament cu PRIMA CASA DE LA BCR ,insa vanzatorul atunci cand a facut actul de vanzare cumparare in loc sa scrie casatorit a ... (vezi toată discuția)