avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 978 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Datoria la banca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Datoria la banca

Cum pot afla daca cineva are datorii neplatite la banca,cu alte cuvinte,restante,daca banca nu publica o lista cu rauplatnicii?
Cel mai recent răspuns: pasage , utilizator 08:06, 14 Iulie 2010
Buna seara .
Exista o baza de date numita baza de date a clientilor restantieri ,sau cam asa ceva. Cred ca apartine de BNR.
Marius Bote .
Ultima modificare: Duminică, 11 Iulie 2010
Marius Bote, Practician in insolventa
Daca nu faceti parte din acel"grup de rauplatnici",de ce v-ar interesa o lista.Iar daca stiti ca aveti datorii bancare,nu cred ca e cazul sa stiti si problemele altora....
Ma scuzati,dar nu doresc sa supar cu aceasta remarca.....
Va doresc numai bine.
Buna,

daca e vb de dvs=PERS FIZICA, simulati un credit la un IFN:ei vor face un consult in CRB(centrala riscurilor bancare) cu acordul scris al dvs=sub semnatura si copie BI/CI
si
CIP=FIRME(serviciul CIP On Line vine in intampinarea nevoii tale de a accesa rapid informatii privind istoricul incidentelor de plata cu instrumentele de debit a partenerilor de afaceri - cec-uri, bilete la ordin, cambii - si iti ofera posibilitatea de consultarea on line la Centrala Incidentelor de Plati a acestora-Cererea de consultare poate fi facuta doar de persoana cu drept de semnatura pe contul firmei, deschis la RESPECTIVA BANCA.Fiecare raspuns primit la o cerere trimisa implica plata unui comision ce difera de la o banca la alta.)

Toate cele bune!:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Centrala incidentelor de plati RaluHecsko RaluHecsko Buna ziua, Sotul meu a aflat ca figureaza in CIP cand am optat sa aplicam pentru un credit imobiliar. Stiind ca nu a avut datorii la banci a facut ... (vezi toată discuția)
Cec fara acoperire Georgeta Istrate Georgeta Istrate Am un cec fara acoperire, iar a doua zi dupa data introducerii in banca, dar ulterior inscrieri mele in CIP/CRB l-am achitat. Vreau sa solicit suspendarea ... (vezi toată discuția)
Anulare decizie inregistrare in c.i.p. nebunica nebunica Va cer sprijinul in urmatorul incident : - am emis un CEC catre un furnizor - in momentul in care conturile bancare mi-au fost blocate l-am averizat ( e ... (vezi toată discuția)