avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cum pot afla in ce faza se afla un dosar de urmarire ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cum pot afla in ce faza se afla un dosar de urmarire penala?

Buna ziua,

In urma accidentului in care am fost implicat s-a deschis un dosar de urmarire penal, eu fiind partea vatamata.
Din ce mi s-a spus de la Politia Cluj, dosarul se afla la procuratura si trebuie sa astept sa fiu citat pentru prima infatisare.
Problema e ca a trecut o jumatate de an de cand mi s-a spus acest lucru si nu am primit nici o citatie.
Cum as putea afla in ce stadiu se afla acest dosar?

Va multumesc mult.
Cu stima,
Daniel Moldovan
Cel mai recent răspuns: Gabriela Tubultoc , Avocat 13:01, 12 Iulie 2010
Depuneto o cerere la Parchetul de pe langa Judecatoria care instrumenteaza dosarul si solicitati sa va comunice in ce faza se afla dosarul.
in general dosarele se lucreaza foarte greu la Parchet, asa ca o sa mai dureze pana o sa fiti chemat la audieri. Daca aveti numarul de dosar, formulati in scris o cerere catre Parchet prin care sa solicitati relatii cu privire la stadiul de solutionare al dosarului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen de solutionare la parchet Ionatan Ionatan Am un dosar penal ce dateaza din decembrie 2008 deoarece am condus cu permisul suspendat. In luna aprilie a.c. la politie mi-au zis ca dosarul meu este trimis ... (vezi toată discuția)
Masina radiata Alexandru Tudor Alexandru Tudor buna ziua,as avea si eu o nelamurire legata de o problema,am avut o masina cu nr straine la un control am fost oprit de politie si au constata k masina este ... (vezi toată discuția)
Stadiu dosar bună ziua! În luna aprilie am avut implicata intr-un ... Nicoleta T. Nicoleta T. Stadiu dosar Bună ziua! În luna aprilie am avut implicata intr-un accident. Eram la volan și am lovit o doamna care traversa ilegal. Am dus-o la spital ... (vezi toată discuția)