avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Se plateste impozit?
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Se plateste impozit?

Am un teren primit mostenire de la tata,daca il vand pana la 1 ianuarie 2011,platesc impozit sau nu?
Cel mai recent răspuns: Alexandru Suteu , Consultant fiscal 23:09, 12 Iulie 2010
Da.Pe perioada in care il detineti (pana la instrainare).
Ma refeream la impozitul ,pe suma incasata, dupa vanzare,imi cer scuze ,daca nu am fost destul de clar.
Da !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozite si contributii la vanzarea unui imobil de către o persoană care nu lucrează cu cim elenagabi elenagabi Va adresez rugamintea sa ma ajutati in urmatoarea problema. Nu sunt angajatîă şi doresc să vând un teren (terenul este proprietatea mea, moştenit în ... (vezi toată discuția)
Mostenire teren, vanzarea acestuia, cedarea sumei catre copil Clueless Clueless Mama a detinut un teren in proprietate. In urma decesului recent, mostenitorul direct este tata. Mama dobandise terenul prin vanzare-cumparare, nu mai are ... (vezi toată discuția)
Mostenire teren anul 2012 in urma decesului mamei Mirela Stanga Mirela Stanga Detin un teren obtinut prin mostenire in urma decesului mamei mele, ea la randul ei l-a obtinut conform legii 10 in anul 1995. As dori sa vand acest teren, am ... (vezi toată discuția)