avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1073 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Intrarea in tara a unui minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Intrarea in tara a unui minor

Buna.Eu am 17 ani si momentan sunt cu mama in Germania,in vacanta.Peste aprox 2 sapt trebuie sa merg inapoi in Romania.Intrebarea mea este: la vama,pentru a intra in tara,am nevoie de imputernicire de la mama?(tata e decedat).Stiu 2 fete care au venit din spania cu autocarul si nu le-a cerut la vama decta buletnul.Astept raspunsurile voastre.Va multumes!
Cel mai recent răspuns: katy2010 , utilizator 14:45, 12 Iulie 2010
la intrarea in tara nu va trebuie nimic in afara de pasaport sau carte de identitate.
daca va mai intoarceti in germania, va trebui procura de la mama si copie dupa certificatul de deces al tatalui
va multumesc frumos,din tot sufletul!!nu ma mai intorc in Germania,raman in Romania.Multumesc inca o data.O zi placuta in continuare!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrarea in tara a unui minor Andraevelina Andraevelina Buna. Am 17 ani si 4 luni. Momentan sunt in vacanta in Italia la matusa mea. Parintii mei sunt in Romania..si peste o saptamana trebuie sa ma intorc inapoi cu ... (vezi toată discuția)
Titlu de calatorie minor Albert2005 Albert2005 buna ziua ,as avea si eu o intrebare ,vrem sa ne intoarcem in romania si am fost la consulatul roman din Cidad Real ,Spania ,pentru a solicita titlul de ... (vezi toată discuția)
Pasaport minori luiza-marinela luiza-marinela eu impreuna cu sotul meu stam in Spania,intrebarea mea este ce imputernicire trebuie sa facem mamei mele ptr a le face pasaport celor doi copii si ptr a-i ... (vezi toată discuția)