avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1061 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Intrarea in tara a unui minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Intrarea in tara a unui minor

Buna. Am 17 ani si 4 luni. Momentan sunt in vacanta in Italia la matusa mea. Parintii mei sunt in Romania..si peste o saptamana trebuie sa ma intorc inapoi cu autocarul.
Intrebarea mea este: la vama,pentru a intra in tara,am nevoie de imputernicire?sau imi trebuie doar buletinul?
Cel mai recent răspuns: Andraevelina , utilizator 14:57, 1 Septembrie 2013
Buletinul, doar la iesire din tara sunt conditii.
Deci nu imi trebuie semnatura la parintii nu?trebuie doar sa ma duca la autocar un major?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrarea in tara a unui minor katy2010 katy2010 Buna.Eu am 17 ani si momentan sunt cu mama in Germania,in vacanta.Peste aprox 2 sapt trebuie sa merg inapoi in Romania.Intrebarea mea este: la vama,pentru a ... (vezi toată discuția)
Buletinul imi expira inainte de a trece vama:( popescudarius22 popescudarius22 Saluare tuturor.!!! Pe data de 22 iunie 2012 inplinind varsta de 18 ani ami expira buletinul . Va-s intreba , pot trece vama cu avionul din italia - ... (vezi toată discuția)
Calatorie din spania in romania minor neinsotit, 17 ani tudorachenicoleta tudorachenicoleta buna seara!!am si eu o intrebare in ziua cand implinesc 18 ani imi expira buletinul,as putea pleca in romania cu cateva zile pana implinesc 18¿¿as ... (vezi toată discuția)