avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1083 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Suplimentare contract achizitie publica in ...
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Suplimentare contract achizitie publica in conformitate cu art. 122, OG 34/2006

;)Buna ziua,
conform art. 122, lit i din OG 34/2006, pentru achizitionarea de servicii suplimentare este necesara intrunirea unor conditii. Pana aici toate bune si frumoase, dar intrebarea mea este:
Se aplica aceste prevederi si serviciilor de creditare in sensul suplimentarii creditului contractat initial?:stunned:
Cel mai recent răspuns: Cosima , utilizator 08:01, 14 Iulie 2010
Emm .......informatiile furnizate de Dvs. sunt sumare. Nu ati spus care este cauza suplimentarii creditului. OUG 34/2006, cu ultimele modificari, zice printre altele la art. pe care l-ati citat "lucrările sau serviciile suplimentare/adiţionale nu pot fi, din punct de vedere tehnic şi economic, separate de contractul iniţial fără apariţia unor inconveniente majore pentru autoritatea contractantă sau, deşi separabile de contractul iniţial, sunt strict necesare în vederea îndeplinirii acestuia''. Depinde si de clauzele contractuale.....
Motivul suplimentarii este dezvoltarea infrastructurii locale, prin urmare nu justificarea imi pune probleme(tocmai din acest motiv nu am intrat in detalii). Pe mine m-ar interese strict pe servicii de creditare, daca se aplica sau nu.......pot fi conditii usor diferite fata de contractul initial in sensul specificului acestui tip de servicii(comisioane, dobanzi ..altele). Conditiile noi, chiar daca difera de cele initiale sunt net superioare unor conditii care s-ar obtine chiar si prin organizarea unei licitatii, nemaivorbind de durata lunga fapt care ar intarzia ralizarea investitiilor propuse.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act aditional say say Pot face act aditional de suplimentare de cantitate, la un contract atribuit in urma unei licitatii deschise. Initial s-a licitat numai o cantitate de 500 de ... (vezi toată discuția)
Contract de executie de lucrari hades hades societatea noastra a incheiat un contract de executii cu o institutie publica conform OG 34/2006. s-a constatat pe parcursul executarii lucarilor ca in proiect ... (vezi toată discuția)
Suplimentarea valorii contractului de lucrari-ajutor laluca laluca In anul 2010 s-a incheiat un contract de lucrari pentru o cladire.Acum constructorul vine cu un act aditional de suplimentare a valorii contractului ... (vezi toată discuția)