avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediere
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediere

m-au concediat cu 3 salarii brute, nete, nici nu mai are rost sa stiu, din moment ce din 38 de milioane ce mi s-ar fi cuvenit, mi s-a spus ca mai am dreptul la 13 milioane lei: impozit, somaj, asigurari, CAR, o poprire venita pe ultima ora din care mi s-a oprit 9 milioane .
E prea de tot. Nu stiu ce rost mare au cele 3 salarii din moment ce iti opresc ce datorii ai. Pt ce nu mi-sa oprit si ceilalti 13 milioane ce mi s-ar fi cuvenit, din moment ce pt o singura poprire in viata mea, acum la sfarsit de servici, mi se opreste dintr-o data 9 milioane lei.

Intrebarea mea este : este drept sa mi se opreasca toate aceste datorii : somaj, asigurari, etc., CAR, popriri care au venit dupa ce mi-au desfacut contractul de munca. Cele 3 salarii am intels ca acum 10 iulie mi s-au bagat iar poprirea a venit in luna iunie cand eu eram in preaviz.
Repet. pt ce se mai acorda cele 3 salarii de nimic? tot pt a-si recupera ei datoriile?
chiar nu e nici o legislatie in acest sens.? nu pot sa-mi fac lichidarea pt ca mai am destule datorii la servici? Ca sa nu mai spun ca dupa ce-ti introduci actele de somaj trebuie sa astepti 2-3 luni?

Eu sa fac in acest timp? din ce sa traiesc?

Va rog, explicati-mi cineva ce pot face
Cel mai recent răspuns: SC MARCULESCU&ASOCIATII SRL , Consilier juridic 15:37, 12 Iulie 2010
lichidarea se face in momentul in care nu mai aveti nicio datorie fata de societate....in legatura cu retinerile si ele sunt normale...in perioada de preaviz...contractul individual de munca isi produce efectele....asa ca...nu prea inteleg ce este cu acea poprire de 9 milioane....ce reprezinta ea?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este corecta retinerea din salariu? INOTT INOTT buna ziua , chiar daca am mai citit cate ceva despre acest subiect as vrea totusi sa ma ajutati cu niste lamuriri, pentru care va multumesc anticipat> 1. ... (vezi toată discuția)
Poprire pentru neachitare credit fara garantie - se poate aplica concediului medical? milikutza milikutza Buna ziua, am o poprire pe salariu pt un credit neachitat. Este pus de un executor judecatoresc. Mi se ia aceasta poprire din salariu daca eu sunt in concediu ... (vezi toată discuția)
Poprire tot venitul alexandrushca alexandrushca am o intrebare ce ma framanta de cateva zile....se poate pune poprire pe tot venitul? prietenului meu i-au oprit tot ce a intrat in cont si acum nu mai are cu ... (vezi toată discuția)