In situatia in care sunt in imposibilitatea de a plati bancile la un imprumut de nevoi personale ce se poate face?
Pot sa ma dea in judecata sau direct ma executa prin executor in conditiile in care nu am garantat cu nimic acest imprumut?
Si in conditiile in care am un salariul de 1300 lei net si 2 credite de nevoi personale a caror rate insumeaza pe luna 900 lei unic intretinator al unei familii cu 4 persoane care trebuie sa plateasca lunar pe langa cele 2 rate si cheltuielile lunare familiale (chirie, lumina, intretinere, telefon, etc) ce se poate face.
Mentionez ca situatia de a nu putea plati s-a ivit in urma cu cateva luni, situatie pe care am semnalat- bancii prin adrese inregistrate la sediul acestora, adrese care mi se spune la telefon de catre recuperatori ca nu au fost aprobate.
Eu am avut bunacredinta de a-i anunta situatia financiara precara in care ma aflu si nu le-am semnalat faptul ca nu o sa le mai platesc, ci ca as dori sa mi se micsoreze ratele asa incat sa pot sa imi platesc toate datoriile curente.
in acest caz, se calculeaza toate datoriile lunare pe care le aveti si cumulate nu trebuie sa depaseasca 1/3 .....mai bine mergeti la banca si mai explicati inca o data situatia...o sa-si dea seama ca mai bine esaloneaza ratele...asa ar fi ok! Multa bafta!!
De 3 ori am mers la banca, in aceleasi zile in care plateam ratele, si le-am explicat aceste lucruri. Si au spus ca pe ei nu ii intereseaza ca trebuia sa ma fi gandit in momentul in care am facut 2 credite.
in cazul de fata ...NIMIC.....daca ei nu sunt de acord sa esaloneze sau sa va pasuiasca sa va execute...pana la urma nu prea au ce sa execute......multa bafta!
Rata la banca
tonyno
am luat un credit de nevoi personale si acum nu mai pot achita rata in intregime , achit numai o parte din rata, pentru ca sunt bugetar .
Mai tarziu nu o sa ... (vezi toată discuția)