avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 757 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Tinuta serviciu dupa orele de program
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Tinuta serviciu dupa orele de program

Am si eu o nelamurire referitoare la o situatie care mi s-a intamplat. Dupa orele de program am intrat si am vorbit cu directorul firmei cu care firma la care eu lucrez are un contract de colaborare. Mai specific, compania are un contract cu firma de paza si protectie la care eu lucrez. In momentul in care eu am intrat sa vorbesc cu directorul, deoarece numai ce iesisem din tura, eram imbracat in hainele firmei de paza si protectie. Acum, aici apare nelamurirea mea. Considerand ca eram dupa orele de program, adica timpul meu privat si liber, am gresit eu nerespectand vreo ordine ierarhica pentru a ajunge sa vorbesc cu directorul acelei companii? Am incalcat e vreo regula care specifica cum ca eu nu pot sa ma duc sa vorbesc direct cu directorul acelei companii ca si oricare civil? Are vreo importanta sau relevanta legala faptul ca eram imbracat in hainele de serviciu, paza protectie, in momentul cand eu am intrat sa vorbesc cu acest director? Pot sa mi se aduca reprosuri sau eventuale repercursiuni la locul de munca bazat pe contextul pe care l-am descris?
Ultima modificare: Luni, 12 Iulie 2010
ovib74, utilizator
Cel mai recent răspuns: floare de gheata , utilizator 17:55, 7 August 2010
Daca nu aveti in fisa postului mentiuni privitoare la acest lucru nu are relevanta ca erati in haine oficiale dupa orele de program! Este absurd sa nu puteti cere audienta la directorul firmei unde lucrati!!! Ce este cumva vreun zeu si ii patati aureola? Fiti un pic ferm si cereti baza legala daca vi se aduc reprosuri! Doamne ce tara.... dupa ce ca suntem vai de noi mai umblam si cu coada ridicata!!!...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reclamatie la protectia copilului lemia50 lemia50 Buna seara. Este vorba despre o persoana ( fiica mea ) aflata in divort cu copil minor (8 ani ) , in faza incipienta,adica s-a efectuat ancheta autoritatii ... (vezi toată discuția)
Fise de post Doina Elena Doina Elena va rog mult de tot daca puteti sa ma ajutati si pe mine cu niste fise de post pentru domeniul de activitate comert- supermarchet si constructii -f.p. ... (vezi toată discuția)
Fisa post spalator vehicule cor 91 42 01 nadia_odagiu nadia_odagiu Buna seara! Sunt interesat de fisa postului pentru urmatoarele calificari: - spalator vehicule - administrator spalatorie auto Va ... (vezi toată discuția)