avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii concediu post-natal
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

concediu post-natal

imi spuneti si mie va rog cum se calculeaza concediul postnatal?85% din brut sau net?se opreste cumva impozit,dar cas?multumesc
Cel mai recent răspuns: ILDIKO KALAMAR , Consultant fiscal 15:56, 13 Iulie 2010
Din brut, dar aferent salariilor brute din ultimii 6 luni,impartit la zile efective de munca exclusiv concediul pre si post natal. Se retine CAS. Impozit salar nu se retine.
Se retine CAS la nivelul salariului minim - 63 de lei.
Da, pentru o luna intreaga. Pentru cateva zile : nr zile lucrate x63 lei impartit la numar zile lucratoare din luna respectiva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie si concediu crestere copil ion_raluca ion_raluca Lucrez in sector bugetar, la primarie, am luat salariul minim pe economie in ultimele 12 luni. In curand trebuie sa intru in concediu prenatal si postnatal de ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia platita din fnuass Annamaria Bajko Annamaria Bajko Buna seara! Referitor la indemnizatii pt.Concediu medical suportat din FNUASS am urmatoarea intrebare: - se contributii retin din indemnizatie??? ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal Lian Iacob Lian Iacob Cu cat sau cum este platita o gravida pe perioada concediului pre/ postnatal ? Va multumesc. (vezi toată discuția)