avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 257 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate reclamatie! galagie si marfa expirata
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

reclamatie! galagie si marfa expirata

Buna! as vrea si eu sa stiu unde pot sa fac o reclamatie impotriva celor ce au magazinul exact sub balconul meu intr-un garaj... Toata ziua se strang o multime de copii si nu ma pot odinhi de loc...in plus de vreo 2 ori am gasit si marfa expirata in acel magazin, iar produsele nu sunt depozitate corespunzator!
Cel mai recent răspuns: vasi49 , utilizator 21:52, 12 Iulie 2010
Cu marfa expirata, daca aveti dovezi, adresati-va OPC.
Cu copii din fata magazinului, nu stiu ce sa zic... Sunteti sigura ca, disparand magazinul, ar disparea si copii?
Mai puteti incerca reclamatii si la Sanepid, garda de mediu, garda financiara.
Puteti face plangere la OPC in ce priveste marfa exppirata insa in ce priveste joaca si rasul copiilor....sa fim seriosi ...e cel mai frumos "zgomot" posibil.:D
Credeti ca facand reclamatii la diverse institutii puteti tine un copil sa nu mai rada? sa nu se mai bucure?Inseamna ca ati imbatranit cam repede si ati uitat perioada cand erati copil:(.
daca sunt dovezi puteti face reclamatie si la direc.de sanatate publica.in ceea ce priveste galagia facuta de copii,cred ca ar trebui sa vi-i faceti prieteni si sunt convinsa ca va vor lasa sa va odihniti.asa cm spunea si antevb.meu"ati imbatranit cam repede"

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Opc bucuresti nu mai vrea sa rezolve nimic! Costica33 Costica33 Am cumparat acum o luna un produs pe care in utilizare am realizat ca am dat banii degeaba, e necorespunzator total. Am fost la magazin sa-l returnez la citeva ... (vezi toată discuția)
Polițiștii chemați pentru deranjarea liniștii publice nu au făcut nimic ElenaMuntean ElenaMuntean Bună ziua, Doresc să vă prezint următoarea situație: De vreo 4 ani suntem deranjați în mod constant de vecinii de deasupra. Aceștia fac ... (vezi toată discuția)
Am cumparat o punga de cereale si vreau sa o returnez ca nu are gust bun! eligeo66 eligeo66 Acum cateva minute, vine suparat nevoie mare un client la mine, ca vrea sa schimbe o punga de cereale cumparata acum aproximativ o saptamana(cand cumparase 2 ... (vezi toată discuția)