avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cat timp trebuie sa locuiasca cineva in apartament ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cat timp trebuie sa locuiasca cineva in apartament pentru a fi trecut la intretinere?

LUNA TRECUTA A FOST CINEVA LA MINE SI A STAT 5 ZILE SI A FOST TRECUT LA INTRETINERE SE PROCEDEAZA CORECT.SI UN COPIL NOU NASCUT DUPA CAT TIMP SE TRECE LA INTRETINERE.
Cel mai recent răspuns: ContSters62736 , utilizator 13:08, 13 Iulie 2010
O persoana trebuie trecuta la intretinere daca depaseste 15 zile de sedere in apartament.
Un copil se trece la intretinere de cum este adus de la maternitate acasa.

Interventie moderator
Va rog sa nu mai scrieti cu majuscule!
~ Conținut șters la cerere ~
@bodealex
nu v-a retinut nimeni sa nu abuzati de dreptul dvs de a contesta calculul intretinerii in termenul legal de 10 zile de la afisarea tabelului de intretinere

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul incalzire ContSters122354 ContSters122354 putem sa ne calculam singuri incalzirea cum se procedeaza va mutumesc (vezi toată discuția)
Plata intretinere pt copil Fritzilica Fritzilica Buna ziua, Am si eu o nedumerire, am unbaiata de 8 luni, si pana acum nu a fost trecut la intretinere, insa brusc, fara sa fiu anuntata am vazut ca e ... (vezi toată discuția)
Numar persoane lista intretinere asociatie Silvia2013 Silvia2013 este corescta trecerea pe lista de intretinere la nr.persoae a unui nou nascut dupa o luna de la nasterea sa? (vezi toată discuția)