buna ,sunt cumva in ceata....am o fetita care are 10 ani si trebuie sa plece cu clasa intr-un turneu de dans in strainatate...acuma problema e ca sunt divortata ,iar fetita e in custodia mea printr-o hotarare definitiva si irevocabila...mai trebuie sa obtin semnatura tatalui fetei pt iesirea din tara?pe siteul politiei frontiere am citit ca e nevoie de semnatura amandurora,in timp ce pe un alt forum se spune ca nu e nevoie de semnatura tatalui din moment ce am acea hot.judecatoreasca
De vreme ce fetita va este incredintata dvs prin hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila nu mai este nevoie de semnatura tatatui.
Daca insotiti fetita in acel turneu trebuie sa aveti aceea hotarare in original la dvs.
Daca imputerniciti alta persoana , atunci sa-i dati si o copie de pe hotararea judecatoreasca.
sunt in cunostiinta de cauza.2007_rozi va spus clar cum trebuie sa procedati.faceti procura persoanei care insoteste copilul si legalizati o copie dupa hotarare ,pentru siguranta.nu este nevoie de acordul tatalui.