avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... DE la anu cum se intra la liceu
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

DE la anu cum se intra la liceu

putei spune si mie la anu daca se mai da testare nationala ??:-??
Cel mai recent răspuns: lucian.daniel , utilizator 10:22, 13 Iulie 2010
Conform declaratiei Secretarului de Stat in Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului, Oana Badea ( [ link extern ] .
Totusi, conform sursei citate mai sus, se pare ca acest lucru nu va fi aplicabil din anul scolar 2010-2011, datorita vacantei parlamentare; senatorii au aprobat articolul de lege care reglementeaza acest lucru, dar nu a fost dat votul final pe Legea Educatiei.
Tot conform sursei citate mai sus, pentru liceele care au mai putini candidati decat numarul de locuri se organizeaza admitere computerizata, in calculul mediei de admitere intrand portofoliul educational 40% si media de la evaluarea nationala 60%.
Metodologiile privind examenele nationale ar trebui sa fie facute publice la inceputul fiecarui an scolar (1 septembrie).

Numai bine.
Ultima modificare: Marți, 13 Iulie 2010
lucian.daniel, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legi privind drepturile studentului Destiny.Within Destiny.Within Buna. Am o problema delicata as zice eu. Am facut 2 ani jumate la facultatea de medicina dentara din Constanta, si din motive personale nu am putut termina ... (vezi toată discuția)
Reglementare admitere liceu gemeni klaus86 klaus86 As dori sa stiu care este baza legala ca atunci cand avem de-a face cu doi gemeni care dau admitere intr-o institutie de invatamant si doar unul dintre ei ia ... (vezi toată discuția)
Invatamantul mai este de stat? stefanrmadalina stefanrmadalina Am inscris copilul la scoala, in clasa I. Am fost deja la sedinta cu parintii. Ni s-au cerut deja bani pt mobilier, PC, orga, xerox, altele si altele, dar si o ... (vezi toată discuția)