avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 537 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Trebuie sa-mi suspend firma (Intreprinderea ...
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Trebuie sa-mi suspend firma (Intreprinderea Individuala) inainte sau dupa admiterea in Barou ?

Faptul ca am o Intreprindere Individuala in domeniul Designului vestimentar si comertului online conteaza pentru inscrierea la examenul de admitere in Barou ?
Ma pot inscrie la examen, sa-l promovez si de abia ulterior sa-mi suspend Intreprinderea Individuala ?

Cel mai recent răspuns: ERMa , utilizator 09:25, 14 Iulie 2010
Nu conteaza pt inscrierea la examen.La momentul emiterii deciziei de intrare in profesie trebuie sa suspendati II.
Multumesc mult pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt intreprindere individuala -designer vestimentar - vreau sa devin avocat. este incompatibilitate ? ERMa ERMa Am absolvit Arte Plastice-Design vestimentar si Dreptul. In Martie anul trecut am transformat P.F.A-ul existent din 2006 in Intreprindere Individuala. ... (vezi toată discuția)
Sunt intreprindere individuala -designer vestimentar - vreau sa devin avocat. ce fac cu intreprinderea individuala ? ERMa ERMa Am absolvit Arte Plastice-Design vestimentar si Dreptul. In Martie anul trecut am transformat P.F.A-ul existent din 2006 in Intreprindere Individuala. ... (vezi toată discuția)
Ma intereseaza daca odata promovat examenul de intrare in barou sunt obligata sa fac stagiatura imediat sau o pot suspenda la cerere si relua alta data. ERMa ERMa Pe mine ma intereseaza daca odata promovat examenul de intrare in Barou sunt obligata sa fac stagiatura imediat sau o pot suspenda la cerere si relua alta ... (vezi toată discuția)