avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general RECUPERARE PIERDERE REPORTATA
Discuție deschisă în Contabilitate în general

RECUPERARE PIERDERE REPORTATA

Buna ziua,
Am si eu o nelamurire, vroiam sa stiu daca se poate recupera pierderea din contul 117 cu sume lasate de asociati la dispozitia societatii din contul 455.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Florin_76 , utilizator 20:04, 13 Iulie 2010
Nu se poate. Nu are nicio legatura una cu alta.
Pierderea se recupereaza din profiturile ulterioare sau din rezerve, niciodata din 455 sau 462

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reinceperea activitatii vioviod vioviod Sunt incepatoare si ma confrunt cu o situatie la care nu ma pricep: Am o S.C. cu asociat unic , neplatitoare TVA ,platitoare impozit pe profit, ... (vezi toată discuția)
Plata datoriei catre asociat vioviod vioviod Am o S.C. cu asociat unic , neplatitoare TVA ,platitoare impozit pe profit, infiintata in 2001. In 2001, cu bani imprumutati de la patron s-au cumparat pe ... (vezi toată discuția)
Acoperire pierdere ani precedenti contexaudit2 contexaudit2 buna ziua! as avea o problema cum se poate acoperi pierderea din anii precedenti 1. prin inregistrare contabila 455=117 fara sa ajungi la registrul ... (vezi toată discuția)