avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 750 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Perimarea cauzei
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Perimarea cauzei

va rog s ma lamuriti si pe mine: procesul a avut loc in 2007, amenda contraventionala, petent xx si intimat Politia Comunitara. noi, adica politia am castigat procesul.
acum primesc de la tribunal citatie: politia comunitara este chemata in calitate de intimat, si petentul xx, in calitate de recurent, pt recurs- PERIMARE.
RESPECTIVUL ZICE CA NU A DEPUS RECURS.
CE INSEAMNA ASTA? INSTANTA A DISPUS DIN OFICIU O REJUDECARE A CAUZEI?
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 21:51, 15 Iulie 2010
Nu .
Inseamna ca petentul xx a formulat recurs impotriva sentintei instantei de fond prin care s-a constatat perimarea .

editare :
Nu ati castigat nici dvs procesul , intrucat cauza a fost lasata in nelucru . ;)
Ultima modificare: Marți, 13 Iulie 2010
Diana Ramona, Alte profesii
multumesc Diana Ramona, da, am vazut pe portalul Tribunalului C-ta, respectivul a facut recurs acum 2 ani si cauza s-a suspendat, de-abia acum s-a reluat.
va multumesc!
Petentul a atacat cu recurs hotararea primei instante. La unul dintre termene, probabil la primul, instanta de recurs a suspendat pricina, probabil pentru lipsa partilor.

Nu este in interesul dvs. sa va prezentati la termen. Este posibil sa nu fi fost legal citata, daca nu aveati cunostinta de exercitarea caii de atac. Instanta va constata ca a intervenit perimarea numai in privinta caii de atac (art. 254 Cod procedura civila).
Ultima modificare: Joi, 15 Iulie 2010
Gabriela Pintea, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Citatie cercetasa cercetasa proces loviri si alte violente art.180C.p alin.2 art.181 alin 2 cp. eu am fost inculpat s a judecat pe fond am cerut recurs si in citatie imi scrie ... (vezi toată discuția)
Stiati ca? Florin111 Florin111 Dosar nr. R O M Â N I A TRIBUNALUL CLUJ SECŢIA MIXTĂ DE CONTENCIOS ADMINISTRATIV ŞI FISCAL, DE CONFLICTE DE MUNCĂ SI ASIGURĂRI SOCIALE DECIZIA ... (vezi toată discuția)
Citatie primita ce ma sfatuiti? marysa_2u marysa_2u astazi am primit o citatie de la tribunal in care sunt chemata in calitate de intimat-creditor in proces cu sc......in calitate de recurent-creditor ptr ... (vezi toată discuția)