Buna ziua,
Am sa prezint pe scurt o problema pe care o intampinam, acu cu ceva timp o parte dintre locatarii blocului in care stam impreuna cu parintii sau decis sa faca asociatie de propietari... a fost ales un domn administrator care percepe pt cei care au semnat ( nu stiu exact ce document, pentru ca noi nu am fost de accord sa semnam si nu am vazut un exemplar) suma de 10 lei, dar el in schimb nu achita pentru noi decat lumina pe scara, deoarece toti avem contoare la tot ce inseamna apa, gaz, lumina, etc..., suma pe care noi si alte trei familii nu o achitam, eu vin cu intrebarea pentru orice suma pe care noi io dam nu ar trebui sa primim chitanta?
El pentru aceste sume plateste impozit?
Iar o alta problema cu care ne confruntam este tot legat de domnul administrator care este si domn de servici pe scara, adica se ocupa cu curatenia ei, cand a fost ales s-a ajuns la intelegerea ca noi vom plati suma de 5 lei pe apartament pentru curatenie, dar acum de ceva timp ne impune sa achitam pe familie, deoarece in bloc sunt mai multe apartamente in care locuiesc parintii cu copii, iar in viziunea " distinsului" domn suntem 2 familii si sa achitam 10 lei.
Aceasta suma nu am dorit sa o achitam, ci numai suma de 5 lei pentru cat a fost intelegerea, acesta a refuzat sa ia aceasta suma, deoarece nu este intreaga...,, iar acum se vin cu amenintari de genul ca vom fi dat in jutecata pt ca nu dorim sa ii achitam.... ce este de facut in acest sens...???
Cel mai recent răspuns:
elga50 , moderator
19:59, 13 Iulie 2010