avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 731 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Legalitate
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Legalitate

pot fi asociat intr-unSRLsi sa-mi scot si autorizatie PF?
Cel mai recent răspuns: Adrian Copil , Consilier juridic 08:38, 9 August 2007
asociat unic nu
este permis tot ceea ce nu este interzis. in masura in care nu exista animozitati sau incompatibilitati exprese. SRL, respectiv PFA, sunt 2 entitati juridice diferite. atat intre ele, cat si fata de dvs, omul=persoana fizica. "parerea mea"!:)
si eu sunt de parere ca este posibil.
Da, se poate.
Cu ani in urma ma autorizasem ca si PFA, cand am decis sa imi constitui un SRL cu asociat unic mi s-a cerut sa predau autorizatia PFA.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Clarificari juridice: se pot transfera autorizatiile de la srl la pfa? RAD  EMIL RAD EMIL am avut un srl cu cod CAEN 5520 cazari in turism care a functionat cu toate autorizatiile de functionare la zi si cu clasificare a structurii de cazare si cu ... (vezi toată discuția)
Pfa si srl gionescu gionescu Sunt asociat intr-un SRL (detin 30% din partile sociale si nu sunt administrator). Ma intereseaza daca pot infiinta un PFA sau sunt limitat in vreun fel de ... (vezi toată discuția)
Pot sa fac pfa sau ii daca am deja un srl? Maria555 Maria555 Buna ziua! Intrebarea mea: dacă pot sa infiintez un PFA sau II (ca traducator autorizat) daca am deja un SRL (sunt asociat unic)? SRL-ul momentan are ... (vezi toată discuția)