avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... actiune in justitie-drepturi salariale
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

actiune in justitie-drepturi salariale

Buna ziua,

De aproape o luna de zile, mi-a incetat contractul de munca (restrangere de activitate..preaviz..toate cele).
Fostul patron refuza sa-mi plateasca drepturile salariale (banii pe preaviz, concediul medical, salariul compensatoriu, etc).
Va rog sa am indrumati catre institutia juridica abilitata sa rezolve aceasta problema. Mentionez ca domiciliul meu este in Sect 5, dar, sediul social al firmei este in Ilfov.
Va rog sa-mi spuneti, de asemenea, cu ce acte trebuie sa ma prezint la instanta judecatoreasca atunci cand depun plangere si daca exista vreo despagubire pentru perioada in care nu mi-am primit banii.

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Gabriela Tubultoc , Avocat 13:48, 13 Iulie 2010
trebuie sa formulati o actiune pe care sa o depuneti la Tribunalul Ilfov si in care sa precizati cuantumul sumelor pe care le pretindeti si ce reprezinta ele. puteti cere si despagubiri. atasati in copie toate actele pe care le considerati necesare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare drepturi salariale catalina76 catalina76 Buna ziua, De aproape o luna de zile, mi-a incetat contractul de munca (restrangere de activitate..preaviz..toate cele). Fostul patron refuza sa-mi ... (vezi toată discuția)
Drepturi compensatorii in cazul desfacerii contractului de munca cu art 65 din legea muncii ilie cristina ilie cristina buna ziua!am si eu o problema..sotul meu lucreaza la o societate care are 9 angajati dintre care unul este si el...pe data de 16.06.2010 a primit o instiintare ... (vezi toată discuția)
Concediere individuala preaviz Qimer Qimer Am fost înștiințat in scris pe data de 12.02.2009 (data postei - deoarece activez într-un birou local) despre decizia de a mi se desface contractul ... (vezi toată discuția)