avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Certificatul pentru spatiul cu destinatie de sediu ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Certificatul pentru spatiul cu destinatie de sediu social

stimati colegi,

oare ce inseamna acest punct:

d) actul care atesta numirea reprezentantului legal al persoanelor juridice, dupa caz;

actul constitutiv? de unde reiese cine e administrator? sau imputernicirea pentru cel ce depune actele pentru acel certificat?

cine a depus deja asa ceva si ma poate lamuri?
multumesc!
Cel mai recent răspuns: derderian , utilizator 17:20, 13 Iulie 2010
Pentru o firma in curs de inregistrare se va depune actul constitutiv prin care s-a numit un reprezentant al viitoarei firme, iar pentru firmele constituite deja se va depune fie procura, fie imputernicire avocatiala , fie delegatie
este de preferat ca actul constitutiv sa fie atestat sau autentificat pentru a evita eventuale probleme la Administratie ...
multumesc, asa ma gandeam si eu. oricum in speta e vba de o societate existenta, care isi schimba sediul.

dar ce ne facem cu punctul:

c) actul de identitate al solicitantului si/sau imputernicirea, dupa caz;

aici apare IAR imputernicirea......de aici si confuzia mea!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat de unicitate sediu - imputernicire Andreea.B Andreea.B Buna ziua, Conform noilor modificari ale Legii nr. 31 privind societatile comerciale, la constituirea unei societati trebui obtinut certificatul de la ... (vezi toată discuția)
Depunere onrc act constitutiv actualizat emillius emillius Buna ziua, Ce documente trebuie sa contina dosarul pentru depunerea la ONRC a unui act constitutiv actualizat? Fata de ultima actualizare publicata nu s-au ... (vezi toată discuția)
Excluderea unui administrator smart accounting business srl smart accounting business srl Buna ziua, va rog sa-mi spuneti daca , pentru excluderea unui administrator dintr-un SRL, numit prin Actul Constitutiv este suficienta o imputernicire ... (vezi toată discuția)