avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1073 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Sfat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Sfat

Buna ziua,

In cursul lunii august urmeaza sa nasc, in luna mai o colega de a mea a nascut, iar dupa cum prevede CCM la nivel national si-a depus o cerere pentru a i se acorda un slar pentru noul nascut venit pe lume, in cursul acestei saptamani dupa mai multe insistente i s-a comunicat ca nu a fost aprobata cererea ei pentru ca firma face disponibilizari si ca legea ii permita sa nu-l acorde, ce este de facut in acest sens? Ne afecteaza disponibilizarile pe noi viitoarele mame?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ctynn , utilizator 19:13, 13 Iulie 2010
1. Se poate adresa ITM-ului si/sau instantei de judecata ... termenul pentru depunerea actiunii in instanta este de 6 luni de la data nasterii copilului.

2. Restructurarile pot afecta si persoanele aflate in situatia dvs ...
... in conditiile prevazute de art. 60 (2) c. mun. .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizație creștere copil ioanagabriela ioanagabriela Născut in mai 2016, dosar depus in Septembrie 2016(in termen de 180 zile cum era atunci), banii au intrat din luna in care am depus dosarul-Septembrie. ... (vezi toată discuția)
Salariu mediu pe unitate gavrilaaa gavrilaaa buna ziua!am nascut de 2 saptamani si am depus o cerere angajatorului pt salariu mediu pe unitate!am primit raspuns cum ca nu se mai acorda deoarece s-a ... (vezi toată discuția)
Calculul concediului de odihna cezara costina cezara costina Cum se procedeaza in cazul unui salariat care a avut o luna de concediu medical in cursul anului, iar acum solicita concediul de odihna. Din zilele de concediu ... (vezi toată discuția)