Născut in mai 2016, dosar depus in Septembrie 2016(in termen de 180 zile cum era atunci), banii au intrat din luna in care am depus dosarul-Septembrie. Întrebare: o sa pierd lunile din facă (mai, Iunie, Iulie, August fiind a tatălui )???
Nu a existat niciun termen de 180 de zile in legislatie.
Pentru perioada anterioara datei depunerii dosarului pentru indemnizatie, nu veti primi indemnizatie.
Indemnizatia se acorda de la data depunerii cererii, pentru cazul în care cererea a fost depusă peste termenul prevazute de lege (60 de zile lucrătoare de la data incetarii concediului de maternitate sau de la data nasterii în cazul persoanelor care nu îndeplinesc condițiile, conform legii, pentru acordarea concediului de maternitate și a indemnizației aferente).
Sunt tatăl copilului și vreau să intru în CCC,am cel puțin 2 ani lucrați fara întrerupere,soția naște peste 3 luni,dar vreau sa trec pe mine indemnizația,daca întrerup contractul de munca înainte să nască cu 3 luni îmi afectează indemnizația?o mai pot primi,vreau sa plec în străinătate 2 luni fără contract