avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Cod Caen pentru termoizolații
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Cod Caen pentru termoizolații

Bună Seara

Puteți să-mi spuneți vă rog ce cod CAEN trebuie să folosesc dacă vreau să autorizez activitatea de realizare a unei lucrări de termoizolații?

Precizez că nu voi face doar termoizolația pereților exteriori ci și a acoperișului.

Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: doberv , utilizator 22:01, 13 Iulie 2010
exact nu stiu dar cred ca puteti da fuga la orc sau la un notar care in urma unei discutii ati putea afla ca vad ca nu va raspunde nimeni sau nu stie nimeni de pe acest forum.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuzul presendintelui de asociatie de proprietari vinti vinti in blocul de 10 etaje unde locuiesc s-au termoizolat peretii laterali de nord si de sud (???):O si am solicitat sa se termoizoleze si peretele din scara din ... (vezi toată discuția)
Termoizolatie apartament bloc ContSters138306 ContSters138306 Buna ziua. Suntem posesorii unui apartament cu 3 camere la parterul unui bloc din sectorul 6. Am dori sa realizam o lucrare de termoizolatie exterioara, dar ... (vezi toată discuția)
Izolare termica a apartamentului geta5 geta5 Locuiesc pe scara A intr-un bloc cu 4 scari, scarile A si D au cite 10 apartamente (apartamente cu 3 si 4 camere) si scarile B si C au cite 20 apartamente ... (vezi toată discuția)