avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 736 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 cod caen
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

cod caen

Doresc sa infiintez pfa pentru comert online cu haine. As dori sa stiu daca codul caen 4791 se incadreaza la norma de venit Comert cu imbracaminte si incaltaminte noua si uzata, sau imi poate spune cineva ce cod caen pot folosi pentru a ma incadra la norma de venit. Multumesc
Cel mai recent răspuns: madalinax , utilizator 00:48, 15 Iulie 2010
Norma de venit pe 2010 pt. comertul cu imbracaminte si incalt.noua si uzata este diferita in functie de judet: de ex.in mun.Iasi este de 7300 lei, in Bucuresti in functie de zona variaza intre 8600 si 9600 lei. Nu stiu din ce judet sunteti, insa aceste norme le gasiti pe internet.
Ultima modificare: Marți, 13 Iulie 2010
Cabinet Avocat Serghie Daniela Cristina, Avocat
multumesc pt raspuns....dar as dori sa stiu ce cod caen se incadreaza la norma de venit pt comertul online cu haine deoarece am inteles ca 4791 trebuie sa fie in sistem real.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate face un magazin online(comert pe internet-haine) pe un pfa,sau e necesara firma? adrian_bra adrian_bra Buna ziua, As dori sa infintez un magazin online, pe care sa comercializez haine , incaltaminte si deferite accesorii vestimentare.Intrebarea este daca pot ... (vezi toată discuția)
Cod caen la un srl cu activitate de magazin online? Mariaa1695 Mariaa1695 Buna ziua! Vreau sa înființează un SRL cu activitate de magazin online de îmbrăcăminte/încălțăminte outlet. Îmi puteți spune cărui cod Caen ... (vezi toată discuția)
Trecere de la pfa la ii Roxie Roxie Am un PFA cu un singur cod caen si doresc sa mai adaug coduri caen care sa imi permita sa comercializez atat la targuri/festivaluri cat si online ceea ce ... (vezi toată discuția)