avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 956 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Societate cu acelasi domeniu de activitate cu cel in ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Societate cu acelasi domeniu de activitate cu cel in care lucrez

Pot fi acuzat de ceva de catre sef pentru faptul ca am firma cu acelasi domeniu de activitate cu cel in care lucrez? De curand mi-am deschis o societate la care lucrez in timpul liber, cu domeniul in cel care m-am specializat, dar sunt si angajat la o firma privata cu acelasi domeniu. Este infractiune? Poate constitui un caz?
Cel mai recent răspuns: PetruCri , utilizator 21:31, 14 Iulie 2010
Nu este infractiune insa poate fi asimilata cu o concurenta neloiala.
La angajare nu ati semnat un angajament de neconcurenta ?
Mare atentie.
Pentru a va pune la adapost a-ti putea incerca sa obtineti un acord din partea angajatorului dumneavoastra de a va infiinta firma in cauza.
Nu am semnat nici un fel de angajament, doar contract individual de munca clasic, fara clauza speciale.
In privinta unui acord, slabe sanse, pentru ca risc 100% sa fiu dat afara, ceea ce nu as vrea in acest moment, si nici nu as vrea sa afle.
Nu stiu, ma gandesc in caz de ar afla, (nu stiu cum), la ce ma pot astepta, si ce masuri mi-as putea lua.
Concurenta consider ca este, dar evit sa ies pe piata cu acelasi tip de produse, iar clientii mi-i caut singur.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajament de confidentialitate Daniela.g Daniela.g Pot fi obligata sa semnez asa ceva sub denumirea de angajament de confidentialitate: \"Sa nu particip in calitate de proprietar, asociat, salariat, sau agenti ... (vezi toată discuția)
Concurenta?? paskl paskl Buna ziua Lucrez la o firma care are obiect de activitate vanzarea marfurilor cu ridicata Nemultumit de salar mi-am deschis si eu o firma cu acelasi obiect ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! dacă sunt angajat la o agenție de turism, se poate ... Gabriel Cătălin 66 Gabriel Cătălin 66 Bună ziua! Dacă sunt angajat la o agenție de turism, se poate sa imi deschid in paralel o agenție proprie? Sau nu pot deschide o firma cu aceeași ... (vezi toată discuția)