avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... pt aceeasi activitate-acord vecini
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

pt aceeasi activitate-acord vecini

la punctul x functioneza sc avand ca activitate -bar. se inchide sc si se infiinteaza o ii insa cu aceeasi activitate. este necesar acordul vecinului, avand in vedere ca nu s-a schimbat destinatia punctului x, acesta ramanand tot bar?
mentionez ca "vecinul" lucreaza la primarie si imi poate face neplaceri. cum ma pot apara? respect programul de lucru de la ora 6 la 20, numai ca este un bar pt fumatori. mentionez deasemeni ca din 2000 diversele societati care au avut in chirie spatiul respectiv au desfasurat aceeasi activitate -bar.
va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ghimicim , utilizator 23:07, 13 Iulie 2010
Este necesar acordul vecinilor si al Asoc. de Proprietari(daca e cazul) atunci cand spatiul/sediul nu are destinatie de spatiu comercial.
Nu are importanta daca se pastreaza aceeasi activitate. Pentru fiecare societate se intocmeste separat un astfel de acord care se depune la infiintarea societatii sau schimbarea sediului.
spatiul respectiv are destinatie de spatiu comercial. este la parterul unui bloc langa alte magazine. acolo avem punctul de lucru, fiindca sediul social il am acasa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordul vecinilor luckysherrif luckysherrif Buna, Acum 4 luni de zile am investit aproximativ 30.000 euro intr-un spatiu comercial din centrul pietonal al orasului cu intentia de a deschide o cafenea. ... (vezi toată discuția)
Deschidere punct de lucru Kapy Kapy Buna seara, Pentru deschiderea unui punct de lucru este nevoie de acordul vecinilor daca spatiul este la parter si cu iesire din strada (dar am vecini in ... (vezi toată discuția)
Schimbare destinatie spatiu comercial fara acordul vecinilor marinica12 marinica12 Subiect: Schimbare destinatie spatiu comercial fara acordul vecinilor Avem o problema locuiesc la etajul 3 si la parterul blocului sunt spatii comerciale din ... (vezi toată discuția)