Vreau sa infiintez un SRL si sa aduc aport in natura imobile.Pentru asta este nevoie de un raport de evaluare.Imi aleg eu evaluatorul sau il numeste judecatorul delegat?
Daca il aleg eu ce conditii trebuie sa indeplineasca, in afara de faptul ca e membru ANEVAR?
Pentru a separa activitatile cel mai simplu si mai ieftin e sa infiintati o noua societate cu capital 200 ron. Si ca sa nu va complicati cu SA-ul cred ca e preferabil sa o infiintati cu aceiasi actionari si in aceeasi proportii cu cei din cadrul SA-ului.
ce e mai ieftin decat sa infiintezi un SRL nou in care eventual asociat sa fie si SA-ul tau? costa max 2000 ron.....apoi poti vinde tu SA catre SRL tot ce vrei daca nu le aduci ca aport in natura ca sa eviti evaluarile.....
abcdeadi pe tine asta te intereseaza sau esti interesat sa dai cat mai multe sfaturi bune?
Oricum apreciez ca mi-ai raspuns la unele intrebari, dar mai mult mai incurcat decat sa ma ajuti.Daca nu te pricepi nici tu ce cauti sa dai raspunsuri?Urmaresti doar sa incurci lumea?Lasa pe altii sa dea sfaturi.
Capital social
mihaigaby
Cum se introduce un teren in capitalul social al unei firme?
Trebuie vindut firmei?
Trebuie evaluat inainte?
Se poate introduce asa si evaluat dupa aceia ... (vezi toată discuția)