avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 725 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ajutor! Am cazut in canal
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ajutor! Am cazut in canal

Aseara am mers cu copilul la medic stomatolog si la aprox. 3 m de usa cabinetului am cazut in canal de 3,5 m adancime. Muncitorii care au lucrat l-au lasat descoperit iar becul in scara era ars. M-am ales cu capul spart si alte vatamari corporale, am ajuns la urgente. Pe cine trebuie sa dau in judecata pentru neglijenta si despagubiri?
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 23:03, 13 Iulie 2010
Cererea de chemare in judecata o veti face impotriva societatii care a efectuat lucrarea respectiva.
Dati in judecata firma care a efectuat lucrarea si nu a acoperit canalul, daca stiti care este, dar problema este daca cumva altcineva a indepartat capacul ? E bine sa aveti martori ca firma aplecat de la punctul de lucru si a lasat lucrarea neprotejata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema cu o lucrare stomatologica catalinu catalinu Buna ziua, Acum 2 luni am facut la un stomatolog o lucrare(imbracarea a doua masele). De cateva sapt a inceput sa ma doar acea zona si am fost la un alt ... (vezi toată discuția)
Reparare conducta de scurgere la iesirea din bloc mary_c mary_c Buna seara. Am început anul cu o ședință a locatarilor in care s-a dezbătut problema conductei de scurgere care e deteriorata si trebuie sa remediem ... (vezi toată discuția)
Accident de munca Tadam Tadam Aflandu-ma in showroom-ul firmei la care lucrez, am cazut intr-un canal avand ca rezultat fracturarea a 3 coaste si entorsa la genunchi. Canalul fusese lasat ... (vezi toată discuția)