Astazi ar fi trebuit sa ma intorc la vechiul meu loc de munca de unde am plecat in concediu pt cresterea copilului.Doar ca lucrurile nu au fost cum m-am asteptat.Am lucrat ca operator calculator la un supermarket iar acum am aflat ca firma s-a restructurat si magazinul a fost desfiintat...Ciudat..Magazinul e tot acolo..e tot un supermarket si vinde aceleasi produse..doar ca societatea si-a schimbat numele si a fost trecuta din cate am inteles pe numele sotiilor administratorilor.Mi s-a oferit un alt loc de munca,gestionar la un depozit en gros si mi se cere o garantie materiala de 20000lei sau apartament.Nu am nici una nici alta.Am facut sesizare la ITM,dar ei nu cred ca vor rezolva mare lucru.::((Ce pot sa mai fac??
1. La incetarea concediului de maternitate sau a concediului de crestere si ingrijire a copilului in varsta de pana la 2 ani, respectiv 3 ani in cazul copilului cu handicap, salariata/salariatul are dreptul de a se intoarce la ultimul loc de munca sau la un loc de munca echivalent, avand conditii de munca echivalente si, de asemenea, de a beneficia de orice imbunatatire a conditiilor de munca la care ar fi avut dreptul in timpul absentei.
2. În cazul în care postul pentru care s-a dispus reintegrarea a fost desfiinţat de către angajator, acesta din urmă va trebui să ofere salariatului un alt post conform pregătirii profesionale.
prin urmare este normal ca in locul unui post de operator calculator(casier) la supermarket firma sa-mi ofere un loc de gestionar la un stand intr-un complex en-gros?conditiile de lucru ar fi diferite,mai mult ca sigur si salariul mai mic,plus o responsabilitate mult mai mare.
Revenire dupa ccc
jcm
Buna ziua! Urmeaza sa reincep serviciul dupa 2 ani de ccc. In urma unei discutii cu sefa mea, mi-a dat de inteles ca nu e obligata sa ma reincadreze pe acelasi ... (vezi toată discuția)