Buna ziua,
ce drepturi am ca salariat care se intoarce din CIC (concediul de crestere si ingrijire copil)? la intoarcere sunt amenintata cu restructurarea postului detinut inainte de CIC sau accept un transfer pe un post care nu corespunde pregatirii mele profesionale, dintr-un alt departament
La incetarea concediului de maternitate sau a concediului de crestere si ingrijire a copilului in varsta de pana la 2 ani, respectiv 3 ani in cazul copilului cu handicap, salariata/salariatul are dreptul de a se intoarce la ultimul loc de munca sau la un loc de munca echivalent, avand conditii de munca echivalente si, de asemenea, de a beneficia de orice imbunatatire a conditiilor de munca la care ar fi avut dreptul in timpul absentei.
Potrivit actualului CCMN, nu veti putea fi concediata pe o perioada de 6 luni de zile de la intoarcerea din CCC pentru necorespundere profesionala.
Resurse umane
carmin
buna ziua,
sunt in CIC doi ani, iar peste putin timp voi incepe serviciul, iar angajatorul nu ma poate tine/primi inapoi, iar eu va intreb dupa cat timp de la ... (vezi toată discuția)